Livrare si returnari

 

Livrare – Informatii generale

Toate comenzile sunt livrate prin Fan Curier.

Costul transportului este de 25 Lei.

La plasarea unei comenzi va rugam sa verificati ca datele dumneavoastra sunt corecte, deoarece nu putem redirectiona coletele trimise.

Veti primi un email dupa ce expediem comanda care va contine si numarul AWB. Puteti verifica statusul comenzii in livrare pe www.fancourier.ro.

Daca aveti intrebari legate de livrarea produselor, va rugam sa ne contactati la adresa de email serviciiclienti@biancahristea.ro.

 

Returnari

Aveti dreptul de a va retrage din contractul de cumparare, fara a invoca vreun motiv, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile, incepand cu ziua in care ati intrat dumneavoastra sau alta persoana indicata de dumneavoastra, alta decat transportatorul, in posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra la adresa de email serviciiclienti@biancahristea.ro, inainte de expirarea perioadei de retragere.

Produsele trebuie returnate in starea originala, cu toate etichetele intacte, in ambalajul original si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set. Returnati produsele impreuna cu formularul de retur completat.

Produsele care au fost purtate, folosite, deteriorate, nu vor fi acceptate si vor fi trimise inapoi, iar rambursarea banilor va fi refuzata.

Tineti cont de faptul ca produsele primite in afara perioadei de retragere nu vor fi acceptate.

Puteti returna produsele folosind orice curier. Va rugam sa ne anuntati de alegerea facuta.

Clientul suporta cheltuielile de transport al unui retur.

Returneaza produsele la adresa:

S.C BH Ltd. S.R.L.

Bianca Hristea

Strada Rozelor nr. 15

Sacele, 505600

Brasov

Romania

0732232312

Sunteti responsabil de toate produsele pana in momentul in care intram in posesia lor fizica. Nu suntem responsabili pentru pierderea coletelor in transport. Recomandam sa pastrati dovada de trimitere impreuna cu numarul AWB.

Produsele returnate vor trece printr-un control de calitate. Daca indeplinesc toate conditiile de returnare, vom rambursa banii produselor in termen de maxim 15 zile in contul bancar specificat de dumneavoastra.

Costul de returnare al produselor se ramburseaza numai in cazul in care exista o vina de partea noastra (ex. Produs defect, produs gresit, etc.).

Rambursarea banilor

In cazul unui retur, vom rambursa suma primita de la dumneavoastra in maxim 15 zile, incepand cu ziua in care intram in posesia fizica a produsului, in contul bancar indicat de dumneavoastra.

Pentru intrebari sau ajutor in returnarea unui produs, va rugam sa ne scrieti la adresa de email serviciiclienti@biancahristea.ro.